Veelgestelde vragen

 • Wanneer je via deze link een aantal vragen beantwoord kunnen wij zo goed mogelijk beoordelen welke zakelijke lening bij je past. Je kunt ook per telefoon, mail of chat met ons contact opnemen zodat we je op weg kunnen helpen.

 • Juist! Heb je op voorhand vragen, of kom je er niet uit bij het doen van een aanvraag neem juist dan contact met ons op zodat we je kunnen helpen bij het vinden van een gepaste zakelijke lening.

 • Alles informatie die Zakelijkgeleend.nl biedt is kosteloos. Wij hebben als doelstelling om jou zo goed mogelijk te informeren van de mogelijkheden bij het afsluiten van een zakelijke lening, maar ook op welke zaken je juist moet letten om achteraf geen spijt te krijgen. Voor onze bezoekers doen we dit zonder vergoeding, van onze partners kunnen wij wel een vergoeding ontvangen maar dat leidt niet tot een andere aanbeveling.

 • Als ondernemers begrijpen wij als geen ander dat je overdag moet ondernemen en dat het regelen van een zakelijke lening een lastige bezigheid kan zijn waar je even voor moet gaan zitten. Daarom zijn wij elke avond bereikbaar tot en met 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 17:00 uur.

 • Niet iedereen kan een zakelijke lening of een krediet afsluiten. Het kan dus ook zo zijn dat jouw aanvraag bij een van de aanbieders niet wordt goedgekeurd. Wij begrijpen dat het heel erg vervelend kan zijn als dat het geval is. Soms kan het zijn dat je dan wel alsnog bij een andere aanbieder terecht kunt. Kijk ook zolang de mogelijkheden er vanuit de overheid zijn daar de mogelijkheden die de overheid biedt via onze Corona Lenen pagina.

 • Het kan per aanbieder enorm verschillen welke documenten je aan moet leveren om een lening goedgekeurd te krijgen. Gelukkig kan er tegenwoordig wel al heel snel en eenvoudig een inschatting gemaakt worden van jouw mogelijkheden voor een mogelijke financiering. Hiervoor is het belangrijk dat je goed weet waarvoor je een lening af wilt sluiten en dat je jouw banktransacties bij de hand hebt tijdens de aanvraag. Neem contact met ons op als je wilt weten hoe je dit het best kunt doen.

 • In principe kan je er vanuit gaan dat er twee soorten financiering mogelijk zijn; een lening en een krediet. Zolang er vanuit de overheid ook mogelijkheden zijn om een financiering vanuit de overheid te krijgen bieden wij zoveel mogelijk informatie om een Corona lening of financiering te krijgen.

 • Wanneer je een aanvraag hebt gedaan voor een vergelijking krijg je de resultaten te zien in een overzicht wat zo goed mogelijk past bij jouw aanvraag. Minimaal en maximaal bedrag geeft weer wat je minimaal en maximaal zou kunnen lenen als je daarvoor in aanmerking komt. Mocht je hier verdere vragen over hebben dan neem gerust contact met ons op zodat we het jou verder uit kunnen leggen.

 • Wanneer je een aanvraag hebt gedaan voor een vergelijking krijg je de resultaten te zien in een overzicht wat zo goed mogelijk past bij jouw aanvraag. Minimaal en maximaal bedrag geeft weer wat je minimaal en maximaal zou kunnen lenen als je daarvoor in aanmerking komt. Mocht je hier verdere vragen over hebben dan neem gerust contact met ons op zodat we het jou verder uit kunnen leggen.

 • Wanneer je een aanvraag hebt gedaan voor een vergelijking krijg je de resultaten te zien in een overzicht wat zo goed mogelijk past bij jouw aanvraag. Minimale leeftijd van je bedrijf geeft aan hoe lang je onderneming moet bestaan voordat je in aanmerking komt voor een financiering. Mocht je hier verdere vragen over hebben dan neem gerust contact met ons op zodat we het jou verder uit kunnen leggen.

 • Wanneer je een aanvraag hebt gedaan voor een vergelijking krijg je de resultaten te zien in een overzicht wat zo goed mogelijk past bij jouw aanvraag. Minimale omzet geeft een indicatie van de minimale omzet die jouw bedrijf moet hebben om in aanmerking te komen voor een zakelijke financiering. Mocht je hier verdere vragen over hebben dan neem gerust contact met ons op zodat we het jou verder uit kunnen leggen.

 • Wanneer je een aanvraag hebt gedaan voor een vergelijking krijg je de resultaten te zien in een overzicht wat zo goed mogelijk past bij jouw aanvraag. Bij de minimale en maximale rente krijg je een indicatie de rentetarieven die door de aanbieders worden gehanteerd. Mocht je hier verdere vragen over hebben dan neem gerust contact met ons op zodat we het jou verder uit kunnen leggen.

 • Wanneer je een aanvraag hebt gedaan voor een vergelijking krijg je de resultaten te zien in een overzicht wat zo goed mogelijk past bij jouw aanvraag. Let bij aanvullende kosten goed op tijdens je aanvraag. Naast de rente worden en dan ook nog andere kosten in rekening gebracht zoals afsluitkosten of opnamekosten. Mocht je hier verdere vragen over hebben dan neem gerust contact met ons op zodat we het jou verder uit kunnen leggen.

 • Wanneer je een aanvraag hebt gedaan voor een vergelijking krijg je de resultaten te zien in een overzicht wat zo goed mogelijk past bij jouw aanvraag. Wanneer je naar de termijnen kijkt is het belangrijk om te weten of je per dag, per maand of op een andere manier je financiering terug moet betalen. Let hier goed op om niet voor verrassingen te komen staan. Mocht je hier verdere vragen over hebben dan neem gerust contact met ons op zodat we het jou verder uit kunnen leggen.

 • Wanneer je een aanvraag hebt gedaan voor een vergelijking krijg je de resultaten te zien in een overzicht wat zo goed mogelijk past bij jouw aanvraag. Wanneer je zonder jaarcijfers leest dan betekent dat je geen aanvullende documenten zoals jaarcijfers van je accountant aan hoeft te leveren bij je aanvraag van een zakelijke financiering. Mocht je hier verdere vragen over hebben dan neem gerust contact met ons op zodat we het jou verder uit kunnen leggen.

 • Wanneer je een aanvraag hebt gedaan voor een vergelijking krijg je de resultaten te zien in een overzicht wat zo goed mogelijk past bij jouw aanvraag. Borg is een belangrijk punt waar je eigenlijk alleen maar mee te maken krijgt mocht het niet goed gaan met het terugbetalen van je financiering. Het kan zijn dat je met je bedrijfsmiddelen garant moet staan of zelfs persoonlijk. Let dus goed op wanneer borg verplicht is, het kan tot vervelende situaties leiden als je hier op voorhand niet voldoende rekening mee houdt. Mocht je hier verdere vragen over hebben dan neem gerust contact met ons op zodat we het jou verder uit kunnen leggen.