Aanvraagproces financiering

Een aanvraag op een zakelijke lening kan op drie eenvoudige manieren, namelijk direct bij de aanbieder, informatie Googlen over verschillende aanbieders of via een vergelijkingswebsite. Hieronder zullen we wat dieper ingaan op de voor- en nadelen.

  Direct bij de aanbieder

Uiteraard bent u altijd vrij om de aanvraag direct bij de aanbieder zelf te doen. Blijft u zich echter wel bewust van het feit dat er steeds meer zakelijke lening verstrekkers te vinden zijn in het speelveld. Door de hoge vraag naar snelle en simpele leningen (die banken vaak niet verstrekken) schieten dergelijke bedrijven als paddestoelen uit de grond. Om die reden zou het zomaar eens kunnen zijn dat uw ideale aanbieder er eentje is die u zelf nog niet eens kent!

  Een vergelijkingswebsite

Aanbieders met elkaar vergelijken op een plek via een vergelijkingswebsite biedt de mogelijkheid het enorme scala aan zakelijke lening verstrekkers overzichtelijk en in een oogopslag weer te geven. De informatie is objectief, transparant en niet misleidend. Daarbij stellen onze algoritmes op basis van 3 intuïtieve stappen de optimale vergelijkingstabel samen, specifiek voor uw bedrijf.

  Verschillende aanbieders Googlen

Dit raden wij ten zeerste aan om altijd te doen. Het verrichten van eigen onderzoek is van cruciaal belang in de zoektocht naar de zakelijke lening die het beste past bij uw bedrijf. Google bijvoorbeeld eens naar de ervaringen van andere ondernemers die dergelijke leningen hebben afgesloten om te kijken wat voor hen voor- en nadelen waren om het via die specifieke aanbieder te doen.