Mogelijkheden financiering

Er zijn drie mogelijkheden wanneer het aankomt op financiering. Op deze pagina zullen alle drie kort worden belicht. Mocht deze informatie niet voldoende zijn dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via de chat of telefoon zodat we samen kunnen kijken in welke richting u de aanvraag het beste zou kunnen doen.

  Overheidssteun ivm Corona


Om ondernemers bij te staan in deze wereldwijde pandemie zijn er een aantal regelingen opgezet om de ondernemer tegemoet te komen. Denk bijvoorbeeld aan tegemoetkomingen in uw loonkosten of inkomensondersteuning. Er zijn ook regelingen die het verkrijgen van krediet faciliteren. Momenteel verkeren we in het derde steunpakket tot eind juni 2021. Het eerste en het tweede steunpakket liepen respectievelijk eind mei en eind september af. Wij raden u zeker aan om eerst te kijken of uw bedrijf in aanmerking komt voor een dergelijke lening voordat u overgaat tot een commerciële zakelijke lening. Klik hier om in detail te lezen welke steunpakketten de overheid aanbiedt waarvoor uw bedrijf in aanmerking zou kunnen komen.

Zakelijke Leningen

Het aanvragen van een zakelijke lening is met name bedoeld voor grote en eenmalige investeringen zoals het kopen van een auto of het bouwen van een nieuwe website. Het volledig geleende bedrag komt direct op uw rekening te staan en wordt in vooraf vastgelegde termijnen afbetaald. 

Zakelijk KredietDaarentegen is zakelijk krediet bedoeld als uw bedrijf wat ademruimte nodig heeft. Vergelijk het met de roodstand van uw bank. Deze mogelijkheid tot financiering wordt doorgaans gebruikt om lopende rekeningen af te betalen en is een goede manier voor seizoensgebonden bedrijven om zo het hoofd boven water te houden.