Waarom vergelijken?

 

Door het groeiende aanbod aan verstrekkers van leningen wordt het voor de ondernemer steeds lastiger om een goed geïnformeerde keuze te maken wanneer het aankomt op het willen aanvragen van een zakelijke lening.

Los daarvan zijn er ook nog eens tal van variabelen (rentetarieven, looptijd, terugbetaaltijd etc.) om rekening mee te houden bij het kiezen van een zakelijke lening die het beste past bij uw bedrijf. Daarbij geven lening verstrekkers (aanbieders) vaak niet al hun informatie prijs en is de informatie soms zelfs onduidelijk, niet transparant en/of misleidend.

Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van dit steeds groeiende zakelijk lenen landschap biedt Zakelijk Geleend de ideale oplossing. Op basis van 3 simpele stappen genereert ons systeem op basis van algoritmes in een oogopslag een overzicht van de aanbieders die het beste passen bij uw bedrijf. Snel en simpel!

Vergelijk alle aanbieders

Vraag direct een lening aan

Sluit af bij de beste aanbieder

Wij bij Zakelijk Geleend zorgen dat onze informatie altijd accuraat en up-to-date is zodat u niet op zoek hoeft te gaan naar de kleine lettertjes.

Zeker in deze bizarre tijden is het van cruciaal belang alle aanbieders tegen elkaar af te wegen om zo de meest lucratieve oplossing te vinden. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat uw bedrijf wellicht in aanmerking komt voor overheidssteun (Corona leningen). Klik hier voor meer informatie over Corona leningen.